Размерът има значение, но няма банел

Запознайте се с първия голям сутиен, през който не минава неприятната тел

Размерът има значение, но няма банел

Почти всяка жена иска точно онова, което си няма. Защото не може да оцени негативите му от собствен опит. И докато дамите със скромни пазви се оплакват и обмислят слагането на силикон, надарените пък страдат по всички онези кокетни сутиени, които не се произвеждат в необходимите им размери.

Твърдите, но освободени от банели чашки, например, попадат в тази категория - мираж за жените, които си имат големи гърди. Според някои твърдения, първите сутиени са били измислени още през XIV - XV век. Само че до 2012 година, така и никой не успя да махне твърдата тел, която минава през "нагръдниците" за едър бюст.

Добрата новина е, че чудото вече е сътворено. Компанията Marks & Spencer има удоволствието да ни представи първия по рода си сутиен, който хем повдига бюста с подплънки, хем няма банел. Изобретението все още чака своя патент, но ние бързаме да поздравим производителите. И дамите, които ще могат да се възползват!

Сузи Дженкинсън, главен дизайнер на бельо в M&S, казва: "През последните 60 години, банелите представляваха глобалният стандарт в индустрията за оформяне, поддържане и повдигане на бюста. Вярвам, че тази вълнуваща иновация има същия потенциал да предизвика революция в бельото на нашето поколение, както банелите са променили чекмеджетата с бельо на жените през 50-те."

Новият сутиен се казва "Amazing Illusion" (Удивителна илюзия). Виждате го на снимката, предлага се и в други цветове, с чашки от А до G. Имайки предвид всичко това, смятаме, че първоначалната му цена от 19.50 паунда никак не е висока. 

 

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 13.08.2012|14:31
Могат да бъдат и опасни, особено при евтините сутиени, въобще не знам как жените могат да си причиняват това.
6
Не е посочен 13.08.2012|14:27
Банелите отдавна трябва да ги махнат,че са толкова неудобни вече!Това са за мен т.нар.безшевни сутиени!
5
Не е посочен 13.08.2012|12:30
Питали радио Ереван какво представлява жена с пари в моден магазин като Marks & Spencer...?И радио Ереван отговорило,че това е като луд с картечница,който гърми докато свършат патроните/парите?!!!!!
4
Не е посочен 13.08.2012|12:24
Със сравнително едър бюст съм, но никога от едно известно време съвсем умишлено избягвам сутиените с банели, тъй като са ужасни. Предпочитам стегнатите и от качествени материи спортни такива.
3
Не е посочен 13.08.2012|11:55
много мразя аз банели , направо полудявам
2
Не е посочен 13.08.2012|09:33
Поздравления и благодарности на човека,изобретил това чудесно нещо!
1
Не е посочен 13.08.2012|09:02
Честно казано аз винаги съм ги махала тези банели, защото в повечето случаи са ми неудобни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay