Какво предлага съпругата на Майкъл Бубле?

Отговорът е: сутиени, които решават проблемите с голия гръб

Какво предлага съпругата на Майкъл Бубле?

Хич не се и учудваме, че именно Майкъл Бубле е изпълнителят, който толкова прочувствено пее: "Feeling Good". Как няма да се чувства добре с такава красива мадама до себе си? Ако досега не сте виждали усмивката ѝ, запознайте се - това е Луисана Лопилато. Бивша певица, понастоящем актриса и модел в родната си Аржентина.

Миналата година тя каза тържествено "Да" както на Бубле, така и на дизайнерското бельо от Гласгоу - Ultimo. Красивата Луисана подписа двугодишен договор да бъде лице (и тяло!) на луксозния лейбъл. Оттогава продажбите на гащички и сутиени с марка Ultimo са скочили с 37 процента и главният изпълнителен директор на компанията открито признава, че отдава голяма част от заслугите на "ефекта Лопилато".

Какъв е този ефект? То се вижда - съпругата на Бубле просто изглежда префектно по бельо. На снимките я виждаме да демонстрира новия "диамантен" сутиен на Ultimo. Предназначен е за дамите, търсещи нещо специално, което да добави блясък към любимите им, но претенциозни тоалети с гол гръб.

Изработено от луксозен сатен, това стилно предложение си има диамантена каишка за красота и удобство. Освен това може да се носи по 10 различни начина, които ще дадат отговор на всеки въпрос, зададен от дрехите с гол гръб. А ако всичко това не ви е достатъчно, фирмата предлага и така наречения "Ultimo Diamond Back Miracle Bra". Той се прави по поръчка на клиента, с инкрустирани истински диаманти и уловката се състои "единствено" във факта, че струва 800 000 паунда. 

Но нищо. Поне можем безплатно да се любуваме на чара на Луисана Лопилато върху рекламите.

Какво предлага съпругата на Майкъл Бубле?

13 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 28.06.2012|09:56
сутиенът е много идеен,може да влезе в употреба,но пък на модела всичко ще и седи добре с тези невероятни извивки!кой мъж не би се чувствал добре до такава жена??
6
Не е посочен 28.06.2012|08:35
Наистина е много красива, като истински ангел, а тялото и е просто перфектно.Разбира се, че ще се чувства добре човека, с такова съкровище до себе си.
5
Не е посочен 27.06.2012|20:36
Прелестни форми има съпругата на Бубле, макар и новото изобретение на марката да си струва вниманието, особено за дамите с по-едър бюст.
4
Не е посочен 27.06.2012|16:28
Сутиенът е хубав наистина, а на нея ѝ стои повече от перфектно.
3
Не е посочен 27.06.2012|16:27
"Тя много 'арна, бе, Танасе". затова ли Майки не я показва
2
Не е посочен 27.06.2012|16:26
Аман от тези силиконови гърбове и презрамки, мисля, че решението е доста добро;)
1
Не е посочен 27.06.2012|16:26
Ехее каква съпруга имал тоя Майкъл Бубле. Да му завиди човек
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay