Талантливата и млада актриса, сега и модна икона

ELLE обяви Ема Уотсън за модна икона

Младата актриса и модел Ема Уотсън беше обявена за модна икона на церемонията по раздаването на наградите на сп. ELLE. 20-годишната актриса, беше лице на модната марка Burberry , а в момента е посланик на френската марка Lancome. Наградата й връчи дизайнерката Вивиан Уестууд.

 

Датската манекенка Хелена Кристенсен получи отличието за изключителен принос към модата. Наградата й беше връчена от дизайнера Матю Уилямсън.

 

Модният гуру и режисьор Том Форд беше обявен за международен дизайнер на годината, а 28-годишният Кристофър Кейн получи наградата за британски дизайнер на годината.

 

Шведската актриса Номи Рапас, позната от филма "Момичето с драковоната татуировка", взе наградата за пробив.

 

Наградата за най-добра актриса получи Натали Портман, която спечели същата награда и на церемонията по връчването на наградите БАФТА. Американската звезда не присъства на церемонията, тъй като е в напреднала бременност.


Още през 2007 г., Ема Уотсън се утвърди като една от най-стилните актриси на червения килим. По повод излизането на петия филм по романите от Дж.К.Роулинг актрисата позира в тоалети от Chanel, DKNY и , Roberto Cavalli.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay