La Muchedumbre и Ogi 23 - заедно за Ани от 73 СОУ

La Muchedumbre и Ogi 23 за Ани

Две от любимите ни български банди - La Muchedumbre и Ogi 23, ще ни зарадват с общ концерт утре, 17 февруари, от 19.00 часа в столичния клуб The Box, който се намира на ул. "Др. Г. Вълкович" №12.

 

Музикантите ще свирят напълно безплатно, а събраните пари от продажба на билетите с цена 6 лева, ще бъдат дарени в полза на 15-годишната Ани от 73 СОУ. Тя е обездвижена от парализа, след борба с интрамедуларен тумор на гръбнака. 

 

За Ани, но и за всички присъстващи, La Muchedumbre ще изпълнят авторски песни с типичната за тях разностранна стилова насоченост - от ска, пънк и реге, до суинг и фънк, подкрепени от мощна брас секция. След като оригиналният вокалист Чефо Машината замени България за Перу, вече трета година групата продължава творческия си път с нов вокал - Лъчезар, познат още и като фронтмен на Q-check.

Ogi 23 пък ще зарадват почитателите на пънк рока със свежи парчета от наскоро излезлия им сингъл "Любов по време на купон", включващ лятната сърф история "Почивка" и зимната сноуборд приказка "Любов на преспи".

 

Концертът на 17-ти е част от феста February Sound Storm, организиран от Интеракт клуб, 73 СОУ и клуб The Box. Освен този лайв, в подкрепа на инициативата ще свирят и групите Bright Sight и Painstate, чиято обща изява ще се състои на 24 февруари.


Дарителски банкови сметки за Ани:
Анна Бородкина
ПроКредитБанк (България) АД
BG22PRCB92301030702016 – в лева
BG69PRCD92301430702010 – в евро
SWIFT BIC: PRCBBGSF

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay