Андреа Баника се срещна с българските си фенове и промотира нов албум

Андреа Баника в България

Изпълнителката на най-въртяното парче в родния ефир за 2010-а - румънката Андреа Баника, бе няколко дена в България, за да промотира новия си албум, точно седмица след като той излезе на музикалния пазар.

 

Хитът "Samba" също е включен в "Best Of - Andreea Banica". Песента оглави годишната класация на Българската асоциация на музикалните продуценти за 10-те най-пускани парчета през изминалата година с над 9600 ротации по 20-те най-популярни български радиа и музикални телевизии.

 

Андреа, освен певица, при това една от най-богатите в страната си, е и модел, телевизионна водеща, а отскоро и майка. Съпруг и баща на дъщеричката й е ученическата й любов.

 

В последния ден от визитата си в България Андреа Баника се срещна с 30 от своите най-страстни фенове в музикалния магазин Public, който се намира в The Mall на Цариградско шосе. Там тя раздаде автографи и се снима с победителите от играта на радио и телевизия The Voice. Вечерта заедно с нейните танцьори взривиха клуб Spacer, в подлеза на НДК, с изпълнения на "Samba", "Love in Brasil", "Fiesta" и останалите парчета от новия й албум.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay