Веганска вода?!

В свят, в който дигиталните платформи са се превърнали в среда за странно съдържание, видеото на една жена привлече вниманието на зрителите от целия свят.

В кратък, но интересен онлайн урок, тя демонстрира как се приготвя веганска вода, интригуваща концепция, която несъмнено забавлява много хора.

Емили публикува видео с необичайна рецепта

Емили с гордост представя своето творение: веган вода. Да, правилно прочетохте. Тя извежда идеята за "мислене извън кутията" на съвсем ново ниво. Емили внимателно подрежда нарязано тофу, което се охлажда във фризера, сякаш е изключително ценна съставка.

След това добавя тези замразени парчета тофу към водата си, превръщайки я в напитка, която се противопоставя на конвенционалните очаквания. Накрая тя украсява с резен лимон. Въпреки че някои може да повдигнат вежди при веганската водна смес на Емили, не може да се отрече нейната креативност и изобретателност.

Хората започнаха да се чудят дали не е фалшиво

Видеото остави зрителите в състояние на недоумение, което ги накара да се усъмнят в автентичността му.

Абсурдната комбинация от замразено тофу и вода накара някои да се чудят дали е някаква шега или реална ситуация. Някои зрители са убедени в автентичността му, докато други силно се съмняват, че е истина.

Най-забавната част са коментарите:

Видеото е невероятно забавно, но коментарите несъмнено са по-забавни. Ето някои от хумористичните коментари на зрителите: 

"Ако нямам тофу, мога ли да го заменя с лед?"

"Веган съм от 5 години и досега не съм можел да пия вода."

"Не съм веган, затова използвам замразена пържола на кубчета."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay