Как да разберете характера на човек по стила му на пиене?

Как да разберете характера на човек по стила му на пиене?
Pexels

Обърнете внимание на това как човекът пие алкохол, когато говорите с него. Това може да показва неговите скрити черти на характера, които са много важни. Психолозите ще ни обяснят какво означават различните жестове.

Начинът на пиене на силни напитки ще ви издаде много интересни неща за човека, ако не го познавате. Интересното е, че това често работи дори при тези, които не пият алкохол - те пият лимонада или нещо друго, но показват същите невербални признаци, така че тази техника наистина ще бъде полезна за много от вас.

Жестикулация с бутилка или чаша

Ако човек държи бутилка или чаша в ръката си и жестикулира с нея по време на разговор, това означава, че пред вас е доста избухлив и импулсивен човек, с когото трябва да внимавате.

Такива хора обичат да привличат вниманието към себе си, освен това имат силни лидерски качества. Те се опитват да бъдат център на внимание и могат да станат агресивни в отговор на вашите критики и коментари. В повечето случаи общуването с такива хора е изключително трудно - те обичат да прекъсват събеседника.

Ако човек жестикулира с ръце, а с другата спокойно държи чаша или бутилка, тогава пред вас стои стабилен човек, общителен човек, приятен събеседник. Можете да се сприятелите с такъв човек и да разговаряте на различни теми.

Чашата или бутилката стои само на масата

Ако на масата има бутилка, чаша, чаша или чаша и човек я взема само ако иска да пие, тогава сте срещнали идеален слушател. Такива хора са страхотни в изслушването и подкрепата. Винаги е удоволствие не само да се забавлявате с тях, но и да общувате постоянно.

Този човек също така е изключително точен. Можете да му поверите вашите тайни. Най-вероятно пред вас е някой, който винаги ще се притече на помощ в трудни моменти и няма да поиска нищо в замяна.

Постоянно държи бутилка на масата

Ако събеседникът постоянно държи чашата или бутилката на масата, това е добър знак. Още по-добре е, ако човекът го държи с две ръце и тялото му е обърнато към вас. Това директно показва, че той се интересува от вас или поне е много заинтересован от това, за което говорите.

Ако сте на среща, тогава пиенето по този начин показва, че всичко върви възможно най-добре. Най-вероятно човекът се чувства много удобно с вас. Във всеки случай характерът на събеседника е приятен и лишен от егоизъм.

Чашата е на масата, но самият човек е далеч

Ако събеседникът постави чаша или бутилка на масата и се облегне на стола, тогава това е или затворен интровертен човек, или той или тя не се интересуват от вас. В тази ситуация човек може да демонстрира желание да си тръгне, показвайки, че се чувства неудобно.

Ако говорим за характера на такъв човек, тогава тези, които пият в тази позиция, са самодостатъчни личности, които не се интересуват какво и как мислите. Те са фокусирани върху проблемите си и постоянно мислят за тях – дори по време на забавление.

Седейки далеч с бутилка или чаша в ръка

Това е много спокоен интровертен човек, който обича самотата. Определено трябва да държи нещо в ръката си, за да се чувства защитен. Ако човек държи напитката близо до себе си през целия разговор, това е добър знак.

Напълно възможно е пред вас да стои творческа личност или човек с нестандартно мислене. Тези хора са много податливи на критика, опитват се да не споделят планове с другите, мразят конфронтацията и не обичат да бъдат там, където няма близки по дух. Ако комуникацията протича нормално, това означава, че човекът определено се интересува от вас.

Отлепване на етикета

Това е признак на нервност. Може би пред вас е човек с изключително нестабилен характер. Той е типичен любител на реда и може би дори перфекционист по някои въпроси.

Много е лесно да го ядосате, но това не означава, че е непременно груб и непримирим. Напротив, такъв събеседник сякаш отразява вашето поведение. Ако той се държи грубо, това означава, че сте го разстроили по някакъв начин. Щом скучае, значи сте скучни. Това е повод да се замислите какво правите погрешно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay