Изкуството на истинските афродизиаци е описано в нова българска книга

100% истински афродизиаци

Авторите на третия том от поредицата "Изкуството на истинската храна" Галина Толкингтън и Диана Шингарова представиха вчера, 3 февруари, новото си издание, не къде да е, а в магазин за вино. Това не е случайно, защото кулинарната книга е посветена на афродизиаците и носи името "100% истински афродизиаци". Томчето съдържа 25 адаптирани и достъпни за нашето всекидневие ястия, които гарантирано ще пробудят сетивата ни.

 

"Изкуството на истинската храна" е поредица тематични сборници от кулинарни рецепти, оформени като картички. Всяка една съдържа от едната страна снимка на приготвена порция, а от другата – информация за необходимите продукти и тяхната калорийна стойност.

 

Галина Толкингтън и Диана Шингарова адресират книгата си към всеки, който иска да надвие умората и да използва природата, за да покаже оптималните си физически и психически сили. Обещават, че ще ни научат как да приготвяме храна за удоволствие на тялото и сетивата и как да изразим чувствата си към специалните хора с помощта на кулинарията. Предложенията им са лесни, бързи, вкусни, базирани на естествени продукти и могат да бъдат сготвени от всеки, дори никога да не е докосвал кухненските пособия. 

 

Галина Толкингтън е консултант по здравословно хранене, фитнес експерт и автор на рецептите. В своите курсове по готвене тя разкрива тайната как използвайки традиционни продукти, да постигнете оптимално тегло. Галя вярва, че истинската храна е вкусна и ни прави щастливи.

 

Диана Шингарова е автор на фотографиите и графичната концепция на този сборник с рецепти. Ведическата кухня е нейна страст, а красивото поднасяне е неин начин на живот. Диана вярва, че истинската храна, е храна за всички сетива.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay