6 известни дами, които са били уволнявани от работа

На всеки се случва, дори и на известните!

<p>Опра Уинфри</p>

Опра Уинфри

Ако са ви уволнили и се чувствате все едно животът ви е съсипан, можете да се успокоите. Следващите шест известни дами също са били уволнявани, но, както гласи поговорката "Всяко зло за добро”, това се е обърнало в тяхна полза.

Днес те са успели, а животът им със сигурност е тръгнал в по-добра насока благодарение на това, че са сменили работата си, дори и да е било принудително. Понякога това, което изглежда като катастрофа, е всъщност едно от най-хубавите неща, които могат да ви се случат, а и да ви побутнат към пътя на успеха.

Кери Уошингтън

6 известни дами, които са били уволнявани от работа

Не бихме видели тази актриса в сериала "Скандал”, ако не беше уволнена от две предишни поредици. "Първоначално си мислех, че това е краят на кариерата ми, но след това всичко се подреди идеално. Всичко в живота идва в правилното време за нас", е поуката, която си е извадила Кери.

Опра Уинфри
Водещата, която е провела най-емоционалните разговори със звездите и днес притежава милиарди, невинаги е била толкова успешна. На 22-годишна възраст я уволняват от репортерската позиция, защото е твърде емоционална, мила и недостатъчно атрактивна.

След като я преместват от позицията на водещ на вечерните новини, ѝ предлагат да води дневно шоу, което тя смята за стъпка назад в кариерата си. Впоследствие обаче предаването й "Хората говорят” става популярно, а Опра се нарежда сред най-влиятелните жени през последните години.

Кейт Уолш
Актрисата била уволнена от веригата за хранене Burger KIng, но всичко това е било за добро, защото днес има успешна кариера и ни е позната от сериали като "Скандал” и "Анатомията на Грей”.

Ана Уинтур

6 известни дами, които са били уволнявани от работа

Главният редактор на модното списание Vogue твърди че "Никой не е перфектен, затова е добре поне веднъж в кариерата си да бъдеш уволнен".

През 1975 г. тя е премахната от поста младши моден редактор на Harper’s Bazaar. Причината за това, според шефовете ѝ, е, че не разбира американския пазар, защото за една фотосесия моделите били с расти, което явно не било подходящо решение според тях.

Моника Потър
Актрисата, която днес има множество участия в игрални и серийни филми, не е вярвала, че е талантлива. Причината е, че била отстранена и заменена от друга актриса в едно от първите си участия на малкия екран.

Джоан Роулинг

6 известни дами, които са били уволнявани от работа
Джоан Роулинг

За финал оставихме не кой и да е, а авторката на "Хари Потър”. Искрено се радваме, че е била уволнена от позицията си на секретарка в Лондон. Иначе нямаше да я има иконичната поредица за магьосници, а ние никога нямаше да узнаем за невероятния талант на Джоан.

За още интересни статии, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay