Били Айлиш потресе феновете със селфи от крайпътна тоалетна

Били Айлиш потресе феновете със селфи от крайпътна тоалетна

Били Айлиш винаги успява да провокира по неин си начин. Точно когато си мислехме, че тези неща са зад гърба ѝ, тя изненада всички с доста нетипично селфи.

21-годишната певица си направи селфи в помещение, което прилича на обществена тоалетна. Съдейки по другото съдържание на мегазвездата в социалните мрежи, изглежда, че тя може да е била на пътешествие и снимката вероятно е направена от тоалетната на бензиностанция.

Представете си да спрете, за да пийнете набързо и да изпиете едно кафе, само за да видите Били Айлиш също да се. На това му се казва късмет!

На селфито виждаме Били в типичен за нея тоалет - бейзболна шапка, огромна камуфлажна качулка и широки дънки. Тя сложи гифче на самата себе си около лицето си, заедно с малко емоджи на дявола на лявата си ръка.

Слефито се появи, след като звездата публикува фотосесия, на която лежи на пода в мрежест чорапогащник, доказвайки, че жените могат да бъдат многостранни. Звездата също публикува селфи от кола, носейки шарена шапка.

Звездата от Ocean Eyes също сподели със своите 109 милиона последователи кратко живописно видео на гледка от колата, приближаваща се към залеза.



0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay