Бруклин Бекъм- порасналият син на Дейвид и Виктория Бекъм

Бруклин Бекъм е известен още преди да се роди. Все пак родителите му са Дейвид и Виктория Бекъм - една от най-известните двойки в света, благодарение на футболната слава на Дейвид и миналото на Виктория като една от Spice Girls. Бруклин е роден няколко месеца преди сватбата им през 1999 г. - звездно събитие, което предизвика историческа медийна сензация по това време. Малкото дете дори служи като носител на пръстена на родителите си. С други думи, той е израснал пред камерите и е съвсем естествено да се стреми да си изгради име в развлекателната индустрия, точно като родителите си.

Той тръгва по стъпките на баща си

Много известни деца на известни хора следват известните стъпки на своите известни родители. Това беше очакването за младия Бруклин Бекъм, който изглеждаше, че е на път да стане футболна звезда точно като баща си. Той се присъединява към младежката академия на Арсенал, играейки в техния по-млад отбор в опит да си осигури стипендия, за да продължи в спорта. За съжаление обаче, въпреки баща си суперзвезда, Бекъм бе отстранен от отбора.

Първата му работа е в кафене

Дейвид и Виктория Бекъм са двама от най-известните хора в света, така че би било достатъчно лесно за тях да му дадат всичките пари на света. Вместо това обаче те решават да го научат на стойността на парите и упоритата работа.

"Опитваме се да дадем пример, като им покажем, че е важно да работят усилено", казва Дейвид пред HuffPostUK. "Жонглираме всичко около семейството, защото нашият основен приоритет са децата, толкова просто и винаги ще бъде така, но да си трудолюбив е най-доброто нещо, което можеш да покажеш на децата."

За тази цел Бруклин си намира работа в лондонско кафене, когато е на 15 години. DailyMail съобщава, че са разговаряли с човек от персонала, но не разкриват точното местоположение на магазина, където Бруклинработи. Говори се, че тийнейджърът е бил в добри отношения с колегите си, а изданието съобщава, че за целия му труд му е било платено само £2,68 на час. Не е ясно колко дълго Бруклин се е задържал там.

Той работи и като модел

Бруклин започва кариерата си на модел през 2014 г., едва на 15 години, когато се появява на корицата на Man About Town. Бен Риърдън, главен редактор на списанието, говори с People за фотосесията на Бекъм с фотографа Аласдър Маклелан.

"Ясно е, че той се превръща в заслуга за фамилията, не само вероятно най-известният в света, но и човек с богатство от сериозно модно влияние зад него", казва Риърдън.

До 2016 г. Бекъм посещава събития на Седмицата на модата в Ню Йорк с родителите си. През 2023 г. той все още беше модел и той говори с BuzzFeed News защо хората са склонни да поставят под въпрос безкрайната му поредица от кариерни ходове.

"Мисля, че повечето хора там мислят, че не съм добър? И наистина не знам защо", разсъждава той. "Мога да се издигна малко над това... Виждам такива неща, но всъщност не ме притесняват."

Издава книга с фотографии

Когато бил тийнейджър, Бруклин Бекъм решил, че фотографията ще бъде неговото нещо. През 2016 г. той издаде книга с фотографии, наречена "Какво виждам", включваща различни моментни снимки, направени през живота му.

"Цял живот съм се занимавал с това", каза Бекъм пред W Magazine. "Винаги съм искал да знам как работи една камера. Но не бях мислил за това, че я правя професионално или наистина се опитвах да я изучавам – и усетих начина, по което го правя сега."

Сватбата му с Никола Пелц

Сватбата на Бекъм и Пелц беше звездна афера, според People, въпреки че по-специално принц Уилям и принцеса Катрин отказаха поканата си. Знаменитости като Гордън Рамзи, Ева Лонгория, Джордана Брустър и сестрите Уилямс се появиха, за да отпразнуват специалния ден на щастливата двойка, а Виктория Бекъм носеше бижута със скрит смисъл. На церемонията дори имаше изпълнения на Марк Антъни и Дейвид Блейн.

"Аз съм най-щастливият мъж на света. Обещавам да бъда най-добрият съпруг", каза Бекъм в публикацията в Instagram . 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay