Дениз Ричардс съжалява за силикона си

Замисля се за примера, който дава

Дениз Ричардс съжалява за силикона си

Силиконът излиза от мода и все повече знаменитости го осъзнават. Поредната звездна дама, която вече съжалява за операцията на гърдите си, е ексмомичето на Бонд, Дениз Ричардс.

Актрисата има две момиченца от връзката си с Чарли Шийн, а наскоро си осинови и трето. Точно заради своите малки ангелчета Ричардс се замислила сериозно над примера, който им дава. Макар да е била едва на 19, когато се е сдобила със силиконови импланти, звездата споделя, че е осъзнавала колко важни са тялото и излъчването в този бизнес.

В личния си блог в сайта iVillage.com Дениз разказва, че често се чувства като лицемер, тъй като постоянно съветва децата си да се харесват такива каквито са. Казва им, че здравето е най-важно, а теглото не е от значение, защото всеки трябва да обича тялото си.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 25.10.2011|15:41
За нея не знам, но Виктория Бекъм имаше основание да съжалява след въпросната интервенция, тъй като се сдоби с най-безумно изглеждащия и неестествен бюст сред звездите.
1
Не е посочен 25.10.2011|13:18
Не бива да съжалява. Силиконът в съчетание с красивата й визия са печелившата формула за много прохождащи актриси в Холивуд. Все пак дебютната й роля в "Лудории" беше именно на прелъстителка и тя я изпълни много добре.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay