Джей Ло продава подаръците от Марк

Певицата продава скъпоценности и дрехи, подарени ѝ от Марк Антъни

Джей Ло продава подаръците от Марк

Дженифър Лопес продава всички бижута, подарени ѝ от Марк Антъни, по време на връзката и брака им, включително и годежния пръстен, научаваме от Dailymail.

Пръстенът е с рядък 8,5-каратов син диамант на стойност около 4 милиона щатски долара. Освен скъпоценностите, латино дивата продава и дрехи от вече бившия ѝ съпруг. Тя ще запази единствено нещата на близнаците им, Макс и Ема, научаваме още от изданието.

"Дженифър винаги е била такава, когато приключва с някого, не само мъж, но и бивши служители или компрометирали се приятели" казва близък на звездата пред The Chicago Sun Times.

Новината за разпродажбата идва веднага, след като Антъни забранил на новата половинка на Лопес да кара близнаците, заради неуредици с шофьорската му книжка.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.12.2011|19:05
Говори се, че същата съдба е сполетяла и всички подаръци, които певицата е получавала при предишните си връзки с Бен Афлек, Пъф Деди и двамата и тотално безизвестни съпрузи преди Антъни. Макар че ще и е доста трудно тук така категорично да сложи чертата при наличието на две прекрасни деца. :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay