Дженифър Лопес споделя

Певицата е искрена и открита за раздялата с Марк Антъни

Дженифър Лопес споделя

Първото открито интервю на Дженифър Лопес по една доста лична тема, от която обаче се интересуват всички почитатели на латино дивата, е вече факт. Пред Vanity Fair Джен сподели своята гледна точка и чувства относно случващото се с Марк Антъни и техния развод.

 

"Най-голямата ми мечта беше всичко да потръгне и да бъдем семейство. Решението, което взех за раздялата е най-трудното, което някога съм взимала. И двамата опитахме, не сполучихме. Явно така е писано.", разказа Лопес пред списанието.

 

Макар това да е третият брак за изпълнителката, тя все още вярва в истинската любов и се надява да я срещне един ден. "Понякога нещата не се получават. Въпреки това ще остана вечен оптимист и силно ще подкрепям любовта. Тя е най-голямата ми мечта."

 

Дженифър разказва, че проблемите в брака с Марк започнали след като родила децата им. Дошъл период, в който решила да се върне към бизнес начинанията си, но изглежда това се оказало проблем. "В началото на връзката ни пътувахме постоянно и винаги заедно. После забременях, всичко се промени, не ни оставаше време един за друг. Аз ще продължавам да изпълнявам майчинските си задължения, но всичко ще се случва без Марк", обяснила тя.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay