Звездите, които мразят социалните мрежи

Ще се изненадате от безумните оправдания на знаменитостите...

Звездите, които мразят социалните мрежи

Надали има млад човек в днешно време, който да не е обсебен от социалните мрежи. И макар някои хора да се будят с мисълта за фейсбук, други въобще не искат да имат нищо общо с тези платформи.

Много известни личности използват социалните мрежи, само за да контактуват със своите фенове и по този начин да популяризират себе си. С изненада открихме обаче, че има знаменитости, които предпочитат да запазят личното си пространство и спазват дистанция от подобен тип изяви. Ето кои са те…

Дженифър Лорънс
Когато гостува в шоуто на Дейвид Летерман през 2013 година, красавицата оправда своя отказ от социалните мрежи така: "Това ще бъде истинско наказание за мен. Не мога да отделям време, за да пиша мнението си за някакви незначителни неща или какво правя в момента. Никой не го в грижа за това, а и не мисля, че трябва да го е.”

Звездите, които мразят социалните мрежи

Джордж Клуни
На страниците на списание Esquire, вечният ерген споделя: "Много хора виждат потенциална реклама там, докато аз виждам само потенциал за бедствие. Ако съм имал безпаметна пиянска вечер с приятели, повярвайте ми, не искам да разбирам как сме си изкарали на следващата сутрин в социалната мрежа.”

Звездите, които мразят социалните мрежи

Кристен Стюарт
Звездата от "Здрач” вярва, че: "Фейсбук и Туитър превръщат хората в информатори за папараците.”

Звездите, които мразят социалните мрежи

Мила Кунис
Красавицата неведнъж е споделяла в свои интервюта, че мястото й не е в социалните мрежи, въпреки че няма нищо против тях.

"За хората, които се занимават с благотворителност или пък за политиците, това е наистина от голяма полза. Но за какво ми е на мен да имам Фейсбук профил, например? За да ви информирам, че съм си измила косата може би?!”

Звездите, които мразят социалните мрежи

Брадли Купър
Синеокият чаровник призна пред OK! TV, че се страхува да си направи регистрация в някоя от безбройните платформи:

"Мисля, че това ще се отрази зле на кариерата ми. Защото, ако споделям с вас снимки и статуси постоянно, вие ще знаете доста за личния ми живот, нали така? А в следващия момент, когато участвам в някой филм, няма да можете да приемете героя ми, защото ще се чувствате все едно гледате някой приятел на екрана. Тоест, няма да се насладите на филма…”

Звездите, които мразят социалните мрежи

Джулия Робъртс
"Хубавата жена” с божествена усмивка винаги е твърдяла, че е от "старата генерация.” Като се има предвид колко популярни са в момента социалните мрежи, Джулия разбира този бум по следния начин:

"Това е нещо като захарен памук… Изглеждат толкова привлекателни и не може да устоите на изкушението, но в крайна сметка всичко свършва с лепкави пръсти…”

Звездите, които мразят социалните мрежи

Ако този материал ви е бил интересен, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

18 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 25.08.2014|09:57
Браво на тях,уверени в себе си и много успешни...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay