Какви са отношенията на Дженифър Анистън и Брад Пит сега?

Дженифър Анистън и Брад Пит бяха страхотна двойка. По време на сватбената им церемония през 2000 г. никой не би предположил, че десетилетия по-късно връзката им ще изглежда много по-различно. Анистън е честна със себе си и с обществеността и сподели чувствата си към Брад.

След раздялата им Дженифър Анистън призна: "Наистина се надявам, че някой ден отново можем да бъдем приятели. Ще обичам Брад до края на живота си. Той е фантастичен човек. Не съжалявам за нищо от това..."

Минаха години и сякаш желанието ѝ започна да се сбъдва. 

Въпреки че претърпяха една от най-шумните раздели в Холивуд, Дженифър Анистън и Брад Пит остават приятели повече от 15 години по-късно. През 2018 г. тя призна, че предишният ѝ брак всъщност е бил "много успешен", но са избрали да търсят щастието другаде, извън този брак.

Брад Пит дори присъства на 50-ия рожден ден на Анистън, а през 2020 г. присъстваха заедно на 26-ите годишни награди на Гилдията на актьорите. Те истински се радваха един за друг. "Джен беше щастлива за Брад. Поздравиха се взаимно и това беше.”, казват източници.

Анистън потвърждава: "Брад и аз сме приятели. Говорим си често и това изобщо не е странно. Забавлявахме се и беше за страхотна кауза."

Всеки има свой личен живот и изглежда отношенията им винаги са били добри. Тя дори се "отдръпна" малко заради новата приятелка на Брад, но изглежда и това не е повлияло на приятелството им.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay