Кортни Кардашян лъсна на биде навръх рождения си ден (СНИМКА)

Кортни Кардашян лъсна на биде навръх рождения си ден (СНИМКА)
Instagram

Травис Баркър отпразнува 45-ия рожден ден на съпругата си Кортни Кардашиян, като сподели снимка, на която тя седи на биде. 

Снимката бе големият финал на карусел, споделен в Instagram в четвъртък от 48-годишния рокаджия на Blink-182, която беше посрещната с забавни реакции от неговите 8,7 милиона последователи. 

"Това е истинска любов", написа един човек в коментар, докато друг добави: "Хахаха, не трябваше да постъпваш така, но се радвам, че го направи!!"

Кортни Кардашян лъсна на биде навръх рождения си ден (СНИМКА)Instagram

Междувременно други смятат, че снимката - която вижда как Кардашиян повдига черната си рокля, докато кляка над чинията и се усмихва широко на камерата е крайно неуместна. Ето и част от коментарите:

"О, боже, каква е тоалетната снимка"

"Много съжалявам, но снимката на тоалетната е гадна. Надявам се Кортни да одобрява това?" 

Почитта към рождения ден, разбира се, включваше и други снимки на съпругата му. Няколко от тях показват мили моменти между риалити звездата и 5-месечния им син Роки. Други показват Кардашян да се излежава в леглото, на частен самолет и на лодка с Баркър.

"Честит рожден ден на моята красива съпруга, сродна душа и най-добър приятел завинаги. Обичам те", написа в в описанието музикантът, който се ожени за Кортни през 2022 г. 

"Обичам живота ни заедно. Благодаря ти, че си най-невероятната съпруга, която човек може да поиска", продължи той.

Известните членове на семейството на Кардашян също изпратиха своите пожелания за рождения ден в също толкова трогателни публикации в социалните мрежи. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay