Крис Хемсуърт и неговите забавни родителски неволи!

Актьорът разкри, че дъщеричката му има доста интересни желания

Крис Хемсуърт и неговите забавни родителски неволи!

Не е никак лесно да бъдеш родител, а става още по-трудно, когато детето ти започне да разбира всичко и задава какви ли не въпроси. Това е изпитал наскоро на свой гръб и сексапилният татко Крис Хемсуърт, който с е видял в истинско чудо с 4-годишната си дъщеря.

Актьорът бе на гости в шоуто на Елън Дедженеръс и сподели доста забавна семейна случка. Той разкри, че преди дни 4-годишната му дъщеря Индия е дошла при него и му е заявила, че иска да има пенис.

Крис сподели още, че малката вече била във фазата на ревността и явно наистина завижда на своите 2-годишни братя, щом е решила, че иска да прилича на тях до такава степен.

"Дъщеря ми завижда на братята си. Каза ми, че иска да има същото нещо между краката като Саша и Тристан. Как трябваше да реагирам на подобно нещо. Казах й, че момичетата имат гърди, а тя ми отвърна, че не ги иска. Е, все пак та е само на 4 и доста неща не са й ясни. В крайна сметка й каза, че може да бъде всичко, което си пожелае и тя се върна да си играе доволна. Може би ще трябва да водим този разговор пак след няколко години”.

Съвсем скоро ще можем да видим Крис в роля от преди няколко години - тази на ловеца от "Снежанка и ловецът”. Лентата ще бъде предистория на приказката за Снежанка, а самият актьор сподели, че няма търпение дъщеря му да я гледа.

"Това не е класическа приказка за принц и принцеса. Тук имаме две много силни жени, които спасяват мен през повечето време. Искам дъщеря ми да гледа точно такова нещо, история за могъщи жени, които се справят сами с всичко.”

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay