Майка е арестувана, след като направила съмнителна напитка, с която изпратила побойника на сина й в болница

Майка на годината!

Майка е арестувана, след като направила съмнителна напитка, с която изпратила побойника на сина й в болница
Canva

Майка от Тексас е била арестувана, след като напитка, която направила за насилника на сина си, го е изпратила в болница, според офиса на шерифа на окръг Бексар.

Съобщава се, че 45-годишната Дженифър Лин Роси е смесила лимонов сок, оцет, сол и напитка на име Gatorade в спортна бутилка във вторник и е казала на сина си да го даде на съученик, който е откраднал питието му предишния ден в училище.

Малко след като детето е изпило напитката, то е започнало да изпитва гадене и главоболие и е било откарано в болница, казват служители на шерифа.

В хода на разследването става ясно, че майката на ученика, който е предоставил напитката, умишлено е смесила съставките, за да предотврати уж питието на сина ѝ да бъде откраднато в училище от други ученици. Роси е арестувана във вторник и обвинена в нараняване на дете. Оттогава тя е платила гаранция и е насрочено да има досъдебно изслушване през април.

Тя поема цялата отговорност за инцидента, като твърди, че като медицинска сестра е знаела, че това не е изложило детето на опасност, според документите за обвинение. Синът ѝ е бил дисциплиниран в училище, според служители.

11-годишната жертва се е прибрала от болницата и се чувства добре, съобщават училищни служители.



0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay