Майката на Doja Cat: "Брат ѝ изби зъбите ѝ"

Майката на Doja Cat: "Брат ѝ изби зъбите ѝ"
Instagram

Твърди се, че Doja Cat е била физически малтретирана от по-големия си брат, според документ за временна ограничителна заповед, цитиран от Page Six.

Документите, подадени от майката на певицата, Дебора Елизабет Сойер, на 12 януари във Върховния съд на Лос Анджелис, твърдят, че нейният син, Раман Далитандо Дламини, е избил зъбите на певицата. Сойер добавя, че Доджа, чието рождено име е Амала Ратна Задиле Дламини, се нуждае от защита срещу 30-годишния мъж, след като той ѝ е нанесъл поредица от наранявания, според документите.

"Раман я е нападнал вербално по много унизителен начин", гласи документът, като се твърди, че той също е накарал 28-годишната носителка на "Грами" да се "чувства несигурна и травматизирана".

Майката на Доджа също твърди, че Раман е откраднал и повредил някои от личните вещи на дъщеря ѝ. Що се отнася до Сойер, тя твърди, че Раман също е упражнил физически насилие над нея "няколко пъти" през последната година и е заплашвал да я убие. Документите твърдят, че последната ѝ насилствена среща със сина ѝ се е случила в началото на януари.

Сойер заявява, че е получила временни ограничителни заповеди срещу сина си от 2017 г., но те са изтекли.

TMZ съобщава, че съдия е удовлетворил молбата на Сойер за временна съдебна защита от Раман в очакване на изслушване за постоянна ограничителна заповед.

Въпреки това, на Доджа не е предоставена същата защита според изхода, тъй като тя ще трябва да подаде собствена молба за ограничителна заповед.

Междувременно изпълнителката е активна в социалните си мрежи на фона на обвиненията на майка ѝ срещу брат ѝ. Във вторник тя сподели състава на Coachella за 2024 г., след като беше обявено, че тя ще бъде хедлайнер заедно с Lana Del Rey, Tyler, the Creator и No Doubt.

Тя също публикува свое селфи с три чифта слънчеви очила в сряда, с надпис: ":)."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Ева ronalda 22.01.2024|10:33
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук-==--- https://use.my/zf32
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay