Майли Сайръс отпразнува 31-вия си рожден ден, пеейки пред своето семейство и приятели

Майли Сайръс отпразнува 31-вия си рожден ден, пеейки пред своето семейство и приятели

Майли Сайръс организира интимно представление за приятели и семейство в Chateau Marmot в Лос Анджелис в сряда вечерта, пеейки свои собствени хитове, някои класически кавъри и дори нова музика в шикозна малка черна рокля.

Звездата, която отпразнува своя 31-ви рожден ден в четвъртък, избра мини версия на черна рокля-бюстие от прозрачен тюл от шоуто на Dolce & Gabbana за есен/зима '23, допълвайки ги с ръкавици.

Тя прибра косата си в гладък кок и блесна в изрязан смокинг блейзър и чанта с леопардов принт и слънчеви очила Versace за снимки, публикувани в нейния Instagram.

Майли Сайръс отпразнува 31-вия си рожден ден, пеейки пред своето семейство и приятели

"Моят подарък за рождения ден на СЕБЕ СИ тази година. Изпълних за СЕБЕ СИ и изпях любимите си песни, включително моите собствени", написа Сайръс в Instagram.

"Първото "живо" изпълнение на Flowers беше пред публика, пълна с приятели и семейство. Връщайки тази песен обратно към семето... тя поникна сензационно. Благодарна съм за израстването и в двама ни", добави тя, имайки предвид нейната хитова песен за раздяла за бившия съпруг Лиъм Хемсуърт.

Феновете бяха шокирани, когато клипове от нейното изпълнение станаха вирусни в Twitter, особено като чуха откъси от неиздавани песни, които звездата може би ще пусне през следващите месеци, включително нова балада, с която тя изпълни серенада на гостите на сватбата на мама Триш Сайръс с Доминик Пърсел през август.

"Вокали! Обичам да те виждам да блестиш в стихията си", коментира фен в Instagram. Друг написа: "ВАКАНЦИЯТА СВЪРШИ, МАЙКО! ОБЯВИ ТУРНЕТО”, намеквайки за паузата, която Сайръс е взела от турнето.

Не е ясно кой точно е бил в списъка с гости за вълнуващото представление, въпреки че Сайръс изпълни дует с Райън Бийти.

Твърди се, че по-малката сестра Ноа Сайръс не е присъствала на празненството.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay