Мел Гибсън ще бъде баща за девети път?!

Говори се, че актьорът и неговата половинка очакват бебе, което ще бъде девето поред за актьора

Мел Гибсън ще бъде баща за девети път?!

Упорити слухове твърдят, че 59-годишната звезда очаква деветия си наследник, а майката на детето е неговата 24-годишна приятелка. Жената до Гибсън се казва Розалинд Рос и връзката ѝ с актьора предизвика истински скандал заради голямата възрастова разлика между двамата.

Младата прохождаща сценаристка се среща с Мел едва от юли тази година, но всички около тях твърдят, че са много щастливи и явно доста бързо са разбрали, че са един за друг.

Близки до двойката споделят, че Розалинд е спряла да пие алкохол преди месец и все още нито потвърждава, нито отрича слуховете за бременността си. Според тях тя винаги е мечтала да бъде млада майка и иска да има три или четири деца. Ако слуховете се окажат истина, то бъдещото отроче на Гибсън ще има осем братя и сестри.

Актьорът има общо осем деца - две момичета и шест момчета. Най-голямото от тях е на 35 години, а най- малкото - само на 6. Седем от децата са от брака на Гибсън с актрисата Робин Мур, за която беше женен цели 31 години. Едното му момиченце е от бившата му приятелка Оксана Григориева, с която има връзка след края на брака си с Мур.

Актьорът имаше няколко връзки след развода си, които винаги се развиваха бързо и бурно, а по-всичко личи, че и тази с 24-годишната му приятелка се движи на бързи обороти.

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay