Мила Кунис и Аштън Къчър не виждат смисъл да къпят децата си, освен ако не изглеждат мръсни

Аштън Къчър и Мила Кунис вече са имена и са чудесен пример за успешна двойка. Наскоро те бяха гости в подкаста на Dax Shepard, Armchair Expert и там разкриха, че не къпят децата си много често. Искахме да се задълбочим малко повече в това и да разберем защо ежедневното къпане не е част от тяхната рутина.

Как е започнало всичко

Аштън и Мила се срещнаха за първи път по време на снимките на популярния сериал "Шеметни години" - той беше на 19 години, а тя беше само на 14 години. Отне им повече от десетилетие, за да се съберат и накрая да станат двойка, въпреки че Мила по-късно призна, че винаги е била влюбена в Аштън. Двойката се ожени през 2015 г. и днес те са щастливите родители на дъщеря- Уайът и син- Димитри.

Мила Кунис и Аштън Къчър не виждат смисъл да къпят децата си, освен ако не изглеждат мръсни

Мила и Аштън не се къпят всеки ден

Мила Кунис призна, че не мие тялото си със сапун всеки ден, а се фокусира само върху по-важните зони. Тъй като като дете не е имала топла вода, тя така или иначе не се къпела много. Никога не съм била този родител, който къпе новородените всеки ден", добави актрисата.

Аштън е повече от съгласен със съпругата си, обяснявайки, че "ако виждате мръсотията върху децата си, почистете ги, иначе няма смисъл."

Мила Кунис и Аштън Къчър не виждат смисъл да къпят децата си, освен ако не изглеждат мръсни

Колко често трябва да се къпем всъщност?

Приблизително две трети от американците се къпят ежедневно, докато в Австралия повече от 80% от хората го правят. В Китай около 50% от хората съобщават за къпане само два пъти седмично. Практиката ни за къпане се отнася повече до ежедневните навици, отколкото до здравето.

Според някои дерматолози трябва да се къпем през ден или 2 до 3 пъти седмично. Някои хора си вземат душ сутрин, едни след като отидат на фитнес, а други преди лягане. Личната хигиена е важна. Това е знак на уважение към хората около нас и най-важното към нас самите. Но твърде честото къпането може да доведе до суха/лющеща се кожа, чуплива коса и сърбеж.

През зимата кожата ни може да е по-суха от обикновено и в този случай твърде честото къпане може да донесе някои негативи. През лятото ежедневният душ може да е полезен за тялото ни.

Колко често се къпете? Съгласни ли сте, че не трябва да къпете децата си, освен ако не са видимо мръсни?

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay