Мишел Уилямс: Актрисата, която поставя поезията над социалните мрежи

В любопитно интервю за британското издание на Elle

Мишел Уилямс: Актрисата, която поставя поезията над социалните мрежи

Мишел Уилямс е приятната изненада, която този месец великобританското издание на Elle поднася на своите читатели. Русокосата красавица е изборът на списанието за априлска корица, чрез която тя осигурява свежа нотка пролетно настроение.

В откровено интервю за изданието Мишел разказва за това как успява да балансира между натоварената си кариера (която включва освен киното, и театър) и грижите за 8-годишната Матилда Роуз - дъщерята от връзката й с Хийт Леджър.

Относно страстта си към театралното изкуство, номинираната три пъти за "Оскар” актриса, казва, че на сцената наистина никога не знаеш какво ще ти се случи. Красотата на театъра се крие в това, че можеш да сбъркаш по всяко време, защото всичко се случва на живо, но знаеш, че можеш да се измъкнеш от ситуацията.

"Подобни моменти са невероятни, защото разбираш, че няма да се предадеш, нито да избягаш, защото разчиташ на себе си и знаеш, че можеш да излезеш от неудобната ситуация и да продължиш да играеш.”

Мишел говори откровено и за една от другите любими "роли” в живота си - тази на родителя.

"Когато не съм на работа, чувствам, че се справям много добре с отглеждането на детето си. Не забравям нищо. Изпълнявам всяка една задача. За мен е изключителен лукс да намеря дори един свободен миг, в който да не се надпреварвам с времето. Понеже винаги се опитвам да върша най-малко две неща едновременно, като желанието ми е да се справя с всяко едно от тях еднакво добре.”

Мишел Уилямс: Актрисата, която поставя поезията над социалните мрежи

Чаровницата споделя, че този начин на живот наистина я изтощава. "Аз съм от онези хора, които могат да спят постоянно. Можете да ме поканите на вечеря или на парти, и аз да заспя, преди да съм си тръгнала. Често ми се случва, имам доста снимки, които го доказват. Дори ми излезе прякор заради това, че доста хъркам.”

След всичко казано досега, е повече от разбираемо, че на Мишел не й остава никакво време, което да прекарва в социалните мрежи. Предпочита да чете, пред това да се рови в интернет. Обожава поезията и чете всяка сутрин.

Мишел Уилямс: Актрисата, която поставя поезията над социалните мрежи

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay