Ники Минаж и Кейти Пери станаха Барбита

Певиците се продават в мини вариант за благотворителни цели

Ники Минаж и Кейти Пери вдъхновиха производителите на играчки да създадат кукли Барби по техен образ и подобие, а средствата от продажбата им ще бъдат предоставени за благотворителни цели.

Зад пластмасовите подобия на певиците стои компания "Мател", а събраните пари от продажбите ще отидат при благотворителната организация "Project Angel Food" в Лос Анджелис.

Куклите Ники Минаж и Кейти Пери са предложени на търг на сайта Charitybuzz.com като началната цена за наддаване е 1000 долара.

Куклата Кейти Пери е облечена с роклята, обсипана с кексчета, косата ѝ е синя, носи розови блестящи обувки, а в ръка държи микрофон с разноцветни кристали.

Ники Минаж в пластмасовия си вариант е облечена с рокля от обложката на албума "Pink Friday" и носи огърлица, на която е изписано Barbie.

Търгът приключва на 19 декември.

8 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.12.2011|14:34
Куклата на Ники Минаж е по-хубава от оригинала. Самата Кейти обаче не за първи път е прототип за кукла, вероятно излъчването й, както и сладурският й стил я правят доста привлекателна за производителите на играчки, като прибавим към това и популярността й.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay