Псуващ папагал за подарък на Брад

Анджелина има ангелско име, но е дяволита в решенията си

Псуващ папагал за подарък на Брад

Ако случайно познавате мъж, който си има всичко – пари, слава, една от най-красивите жени на света и шест деца, и се чудите какво да му купите за подарък, може да вземете пример от Анджи. Както я познаваме, тя винаги има интересни и откачени идеи. И винаги ѝ вървят! 

Брад Пит може да има всичко, но чак на 48-ия си рожден ден (миналата неделя) се сдоби с пагал, който псува. Играчката е синя на цвят, но може да изчерви всеки с неприличния си език. Производителите гарантират: "Поли е груб, противен на всички, политически некоректен и адски забавен!! Не е за стеснителни хора. След като го пуснете в действие, всеки минувач ще бъде абсолютно възмутен!" (играчката работи със сензор за движение и започва да крещи обиди към всеки, който го задейства). Разбира се, Брад не е никак стеснителен, така че вулгарният подарък изглежда съвсем подходящ за него. И за секунда не сме се съмнявали в способностите на Джоли!

Актрисата с невероятните устни е похарчила само 12 лири за новото интересно поълнение на голямото им семейство. Управителят на магазина, в който се продава Поли, разказва: Анджи е била с две от децата си, но им е попречила да чуят нецензурните думи на играчката за възрастни.

Еротична мръсница към съпруга си и грижовна майка за децата си – какво повече може да иска човек от жена?   

Псуващ папагал за подарък на Брад

36 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay