Риана позира с изпъкнало коремче в Барбадос (СНИМКИ)

Ето как Риана се наслаждава на лятото преди нейното малко дете да се появи на бял свят. Бременната певица беше видяна да похапва сладолед пред вила, докато беше на посещение в родния си Барбадос през уикенда.

Носителката на Грами беше снимана боса на карибския остров в събота, позирайки със сладкото изкушение в ръка.

Тя гордо показва набъбналия си корем с черен кроп топ и разкопчана дънкова мини пола. Визията бе допълнена със сламена шапка и естествената ѝ вълниста коса. Еазбира се, Рияна няма как да мине и без малко червено червило.

На снимките виждаме как певицата се наслаждава микс от аромати на джинджифил и кокос, докато дългогодишният ѝ партньор A$AP Rocky похапва кокос и Hennessy.

Риана и Роки, първо стават близки приятели и започнаха да се срещат чак през 2020 г. Те обявиха, че очакват първото си дете през януари 2022 г. и посрещнаха сина си RZA Athelston Mayers през май същата година. По-малко от година по-късно Риана разкри по време на изпълнениет си на полувремето на Super Bowl , че отново е бременна.

През месеците след това феновете на двойката спекулираха, че може би тайно са казали "да", след като рапърът нарече певицата своя "съпруга".

"Бих искал да посветя тази песен на моята красива съпруга в сградата на краля майка!" Роки каза на тълпата по време на концерта си в Spotify на фестивала Cannes Lions през 2023 г.

Риана, която тогава показа порасналото си коремче в прозрачна черна рокля, се усмихна на любимия си от ВИП секцията.

"Значи ASAP и Риана са женени?", туитна фен, а друг добави: "Чакай, Риана и A$AP Роки може да са женени? И не ни казват?"

Трети се включи, коментирайки: "Имам чувството, че Риана и Asap са се оженили тайно."

Риана подхрани спекулациите за брак, когато сподели снимки от Met Gala през 2023 г.

"Ето идва булката #idoKARL#METgala2023", написа тя в публикацията сипрез май.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay