Чарлийз Терон откровено за осиновяването и раздялата с Шон Пен

Актрисата разкрива истина ли са слуховете, които се носят по неин адрес

Чарлийз Терон откровено за осиновяването и раздялата с Шон Пен

През месец юни 2015 година една от най-коментираните двойки на Холивуд - Чарлийз Терон и Шон Пен, отмениха годежа си. От тогава насам нежната половинка във връзката няколко пъти говори откровено за любовта си към актьора. Пред WSJ тя отново твърди, че спекулациите, че рязко е прекратила всякакъв контакт с Шон след 18-месечната им връзка, не отговарят на истината.

Красавицата разказва, че не е имало никаква драма около раздялата и двете страни са стигнали до това решение с взаимно съгласие. "Винаги има нужда от сензация. Сякаш не можеш да прекратиш една връзка, без зад решението ти да стои някаква налудничава история или ужасна драма. Двамата с Шон имахме връзка до момента, в който тя вече не се получаваше. Разделихме се. Това е всичко”, коментира Чарлийз.

Освен това Терон признава, че нещата между нея и Пен никога не са били толкова сериозни, колкото навярно са смятали хората. И отрича слуховете, че Шон е имал намерение да осинови нейния 4-годишен син Джаксън, тъй като взаимоотношенията помежду им изобщо не се били на този етап.

"Подобно решение, като осиновяването, не се взема за година и половина. Не можеш да причиниш нещо подобно на едно дете.Така че разбирането помежду ни беше, че аз съм самотна майка, която има малко дете, а то трябва да бъде поставено в ситуация, в която да разбере, че мама ходи по срещи, но то си няма татко. Налага се да бъдеш много внимателен и много честен относно тези неща. А Шон беше много добър в това”, разкрива актрисата.

Чарлийз Терон откровено за осиновяването и раздялата с Шон Пен

По-малко от месец след раздялата със Шон, Чарлийз осинови своето второ детенце - момиченцето Огъст. Чаровницата признава, че действията по осиновяването са започнали още докато е била с Пен, но споразумението помежду им е било, че тя ще го направи сама, тъй като актьорът е разбирал желанието ѝ да има още деца.

Чарлийз Терон откровено за осиновяването и раздялата с Шон Пен

За още интересни новини от света на звездите, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay