Шарлийз Терон разкри коя е популярната тенденция от 90-те, от която все още се възстановява

Шарлиз Терон разкри за коя тенденция от 90-те съжалява най-много и до наши дни, която все още я преследва и до днес.

"Ръцете надолу, тънката вежда от 90-те", каза звездата от пред InStyle в интервю, публикувано в сряда. "Все още се възстановявам от това."

Прекомерно изскубаните и извити вежди са една от най-горещите тенденции, когато актрисата започва кариерата си преди близо три десетилетия. По това време Дженифър Лопес, Джесика Алба и Кейт Мос са сред звездите, които заклето следват тази тенденция.

И докато тенденцията вече е в миналото (или само така си мислим), изглежда, че плавно се завръща. Самата Бела Хадид демонтираше тънки като запетайки вежди цяло. Неоспирим факт е, че беузмно много ѝ отиват, но ви уверяваме, че не са за всеки.

"Лицето ми се променя и обожавам това, че лицето ми се променя и остарява",  каза 48-годишната актриса пред Allure по-рано този месец.

"Хората мислят, че имах лифтинг на лицето", казва Терон. "Те питат "Какво е направила с лицето си?" Казвам си: "Кучко, просто остарявам! Това не означава, че имам неуспешна пластична операция. Просто това се случва."

Освен това звездата казва, че двойният стандарт, "че мъжете остаряват като изискани вина, а жените като рязани цветя", винаги я е дразнил.

"Аз презирам тази концепция и искам да се боря срещу нея", обяснява тя. "Но също така мисля, че жените искат да остареят по начин, който им се струва правилен. Мисля, че трябва да бъдем малко по-съпричастни към това как всички се променяме.

Майката на две деца също призна, че никога повече няма да промени драстично външния си вид за филмова роля. След като качи повече от 20 кг за филма си "Tully" от 2018 г., A-lister разкри, че се актрисата се бори да се върне към предишния си размер.

"Обадих се на моя лекар и казах: "Мисля, че умирам, защото не мога да отслабна." И той каза: "Ти си над 40. Успокой се. Вашият метаболизъм не е това, което беше. Никой не иска да чуе това", казва тя.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay