Ще се завърне ли Хосе Луис Хил в "Новите съседи"?

Какво е състоянието на актьора две години след инсулта?

Бъдещето на Хосе Луис Хил в Telecinco стана доста несигурно, след като през ноември 2021 г. той трябваше да бъде хоспитализиран след мозъчен инфаркт. Само преди няколко дни обаче неговият шеф потвърди информацията, която всички фенове на "На новите съседи" очакват.

Изминаха почти две години, откакто любимия актьор беше принуден да изостави всичките си задачи в този добре познатия комедиен сериал. И въпреки че това е дълъг и много болезнен процес за семейството му, Алберто Кабайеро най-накрая хвърли малко светлина върху работното бъдеще на своя актьор.

В началото на септември се проведе новата част от FesTVal de Vitoria. Светско събитие, което шефовете на Хосе Луис Гил не искаха да пропуснат за нищо на света. В един от дните създателите на "Новите съседи" представиха новия сезон на сериала. Парцелът се намира в нова сграда, разположена на улица Contubernio, 49.

Най-голямо внимание обаче привлякоха думите на Кабайеро, които той посвети на Хосе Луис Хил, разкривайки как е в момента неговият приятел и служител. Освен това потвърди какво ще бъде бъдещето на актьора в рамките на неговата фикция.

Хосе Луис Хил продължава да се бори с всички сили, за да се възстанови възможно най-скоро от здравословния си проблем. Въпреки че вече се чувства много по-добре, това е бавен процес. Алберто Кабайеро заяви това по време на участието си във FesTVal de Vitoria. Този ден продуцентът потвърди, че актьорът малко по малко възстановява живота си. Но все пак завръщането му в сериала все още няма точна дата:

"Хосе Луис Хил се възстановява. Това, което се случва е, че е много бавно, защото проблемите с инсулта са много сложни за възстановяване. Той се справя добре, но бавно.", заяви Кабайеро.

Освен това режосьорът разкри и някои други подробности около деликатната ситуация на актьора. Освен всичко друго той сподели с цялата публика как са преживели случилото се.

Гласът на телевизионния водещ не трепна, когато потвърди, че и за него, и за сестра му е било "шок" да научат тази тревожна новина. Въпреки сложността на ситуацията обаче той увери, че не изключват завръщането на Хосе Луис Хил в сериала.

"Надяваме се, че той ще се върне. Той е единственият актьор, който е участвал в Сезон 1. Сега не може, но се бори и се надяваме, че след време ще се върне.", допълни режисьорът.

Преди да сложи край на тази деликатна тема, аудиовизуалният продуцент обясни на всички присъстващи на това събитие как са успели да решат този проблем.

"Героят отиде в Бразилия, защото беше станал дядо. Дадохме на героя нещо хубаво", каза Кабайеро, оставяйки по този начин вратите отворени за бъдещото възстановяване на Хосе Луис Хил.

Сезон 13 на "Новите съседи" претърпя някои промени в сравнение с предшествениците си. Сюжетът се развива в нова сграда, която се намира на Contubernio, 49. В това ново пространство обитателите на по-луксозните жилища съжителстват с обитателите на вътрешните домове, считани за по-скромни. Това обаче няма да е единствената новост.

С промяната на местоположението се появиха нови и забавни герои. Сред най-новите попълнения можем да намерим актьори като Félix Gómez, Mamen García или Álex de la Croix, наред с други.

6 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay