Сезон на Телец: Хороскоп по зодии

Сезон на Телец: Хороскоп по зодии

По-ранните, по-студени месеци на 2024 г. може да са ви накарали да се чувствате на ръба, особено с надвисналата над вас априлска теория. Но не се страхувайте, сезонът на Телец е на хоризонта, носейки със себе си обещанието за пролет в пълен разцвет. Дългоочакваното затопляне най-накрая е при нас, дори ако времето напоследък не е особено съгласно.

Сезонът на Телец е по-приземено и меко време в сравнение със своя предшественик на сезона на Овен. Докато слънцето навлиза в знака, можете да очаквате да усетите вибрациите на Телец до средата на май.

Кога започна сезонът на Телец?

Слънцето се премести в Телец на 19 април и ще остане там до 19 май, но не е нужно да сте Телец, за да почувствате вибрациите на този знак. Свързва се с втория дом на зодиака (известен също като зоната на богатството и ценностите) и по същество това е време за стабилни крачки към нашите желания, а не за неистовите удари, на които бяхме подложени в Овен.

Хороскоп по зодии за сезона на Телец:

Овен (20 март - 19 април)

Тежката битка за това другите да признаят истинската стойност на работата ви може да изглежда като обезсърчаваща задача този месец. Въпреки това, не се страхувайте - покажете, че мислите сериозно. Ако направите едно нещо този месец: Ценете се повече.

Телец (20 април - 20 май)

Честит рожден ден, Телец! Инвестиратйе в себе си и се поглезете за рождения и ден в продължение на целия месец. Отделете време за нещата, които намирате за най-приятни, и скоро ще намерите начин да накарате живота си да се превърне в дълъг празник този май.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Промяната в начина на живот е изчезнала за вас Близнаци, оставяйки ви да се чувствате преуморени и претоварени. Това може да изисква от вас да забавите повече, отколкото бихте искали този месец. Почивката наистина ще ви се отрази добре. Ако направите едно нещо този месец, потърсете приключване.

Рак (21 юни - 22 юли)

За Раците сезонът на Телците е момент да се обърнат към отдавна изгубени приятели. Прекарването на време със стари приятели може да бъде мехлем за душата ви през този сезон. Планирайте събирането, съберете бандата и направете така, сякаш животът на възрастните никога не се е случвал. Ако направите едно нещо този месец, протегнете ръка.

Лъв (23 юли - 22 август)

Големи новини за Лъва! И този път кариерата ви трябва да бъде в светлината на прожекторите. Винаги сте били човек, който променя – насладете се на този момент на признание. Знайте, че сте значими.

Дева (23 август - 22 септември)

Един вълнуващ план за пътуване за по-късно през годината може да промени гледната ви точка за живота като цяло. Може би всичко, от което се нуждаете е нещо, което да очаквате с нетърпение, Дева? Ако направите едно нещо този месец, резервирайте почивката.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Във вас Везни има потенциал за промяна на живота, време е да го грабнете с две ръце. Ако сте готови да оставите стария себе си, времето е дошло. Ако направите едно нещо този месец, имайте вяра.

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

Любовта официално витае във въздуха този сезон на Телците, но ще я допуснете ли да влезе? Едно романтично признание може да промени света ви този месец, когато някой специален човек постави картите си на масата. Готови ли сте да кажете окончателното "Да". Ако направите едно нещо този месец, доверете се на инстинктите си.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Здравето е богатство Стрелец, резервирайте си преглед, посетете личния си лекар и най-важното, поставете себе си на първо място. Имате право да обърнете внимание на себе си!

Козирог (22 декември - 19 януари)

Поставянето на себе си на първо място също е задължително за Козирозите през този сезон на Телец. Прекарвайте по-малко време в изграждането на нечии други мечти и повече време в изграждането на вашите собствени и няма да повярвате каква магия можете да направите този месец. Ако направите едно нещо през този месец, радвайте се повече на живота.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Вашият дом и семеен живот могат да бъдат разтърсени този сезон, но по най-добрия начин. Вълнуващи новини, свързани с вашия дом или семейна ситуация, биха могли да разтърсят живота ви по най-добрия възможен начин. Ако направите едно нещо този месец, прегърнете растежа.

Риби (19 февруари - 20 март)

Думите ви имат повече сила, отколкото предполагате, Риби. Време е да повишите увереността си и да влезете в светлината на прожекторите. История, която сте споделили, може да достигне до много голяма аудитория този май. Ако направите едно нещо този месец, насладете се на светлината на прожекторите.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay