Списъкът с покани за Met Gala досега включва...

Списъкът със звездните гости за тазгодишната Met Gala, известен още като Оскарите на модата, вече е в процес на оформяне.

Новодошлите в списъка с покани включват звездата от "Killers of the Flower Moon" Лили Гладстон и звездата от "The Bear" Айо Едебири, според Pagе Six.

Те твърдят също, че моделът Жизел Бюндхен ще присъства, тъй като ще се въртят спекулации дали тя ще доведе гаджето си, инструктора по жиу-джицу Хоаким Валенте. Супермоделът е присъствала на няколко Met Gala в миналото с бившия си съпруг Том Брейди.

Риана, чиито тоалети, включително нейната обшита с жълта кожа рокля Guo Pei  през 2015 г. и номерът на Comme des Garçons с розови листенца за 2017 г. влязоха в страниците на Vogue, отново ще бъде на емблематичните стълби на музея на изкуството Метрополитън, казва източник на Page Six.

Говори се, че поне една Кардашян ще присъства и това е Кендъл Дженър. Все още няма информация дали Ким Кардашиян и останалите сестри, заедно с Крис Дженър, ще бъдат там, както са правили в миналото.

Оливия Родриго, Ума Търман, Сара Полсън и редовната на Мет Кара Делевин също ще бъдат там.

Що се отнася до мъжете, Barry Keoghan е получил позлатена покана, след като направи своя дебют на червения килим на събитието миналата година.

Темата на тазгодишната гала, която се провежда първия понеделник на май, е "Градината на времето". Докато билетите се продават за 50 000 доларана човек, трябва да сте одобрени от Анна Уинтур, за да присъствате.

Зендая, Крис Хемсуърт, Bad Bunny и Дженифър Лопес са съпредседатели.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay