Да се упражняваме заедно!

Радостта от фитнес с партньор

Да се упражняваме заедно!

Ако имате желание да се приведете във форма, но все отлагате, най-добре е да си намерите партньор, с когото да се мотивирате взаимно. Това е добър ход по редица причини.

 

Спазването на режим може да се окаже трудно начинание, особено, ако сте сами. Винаги е по-лесно и забавно да правим упражнения с приятел. Независимо дали тичаме, разхождаме се или вдигаме гирички вкъщи.

 

Повечето жени се притесняват от фигурата си и постоянно мислят за нея. Ето защо, ако има някой, с когото да се упражнявате, вие ще обръщате по-голямо внимание на него и няма да мислите за излишните килограми. Най-добре е да се подкрепяте взаимно и резултатите няма да закъснеят.

 

Когато имате партньор, дори и да ви омръзне да правите една и съща серия упражнения винаги може да намерите интересна тема на разговор и времето ще мине неусетно. Добра идея е всеки от вас да следи напредъка на другия. Така няма да губите инерция и ще се стараете повече. Дори може да се състезавате кой ще направи повече упражнения за половин час, да речем. Измислете си и награди, така ще е още по-стимулиращо и забавно. Успех!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay