Вероятно съществуват милиони рецепти за хляб. От традиционната бабина, до супер модерните такива. Сигурни сме, обаче, че този кристален хляб ще прикове вниманието ви. Не само защото е иновативен и интересен, но и защото, приготвяйки го на следващото ви парти гарантирано ще изненадате приятелите си.
Начин на приготвяне:
В купа добавяте вода, картофено нишесте и оригинално корейско "kuzu” нишесте. Да, странна съставка, но успешно може да я намерите в корейските магазини. Поставяте получената каша във форми и печете до готовност. Получавате хрупкав кристален хляб, който може да декорите по желание.
Видео с рецептата може да видите тук.
За още любопитно корейски храни, вижте и видеото ни с Йордана, която е прекарала няколко години от живота си живеейки и учейки в Южна Корея:
0 | 0 |