Антонио Бандерас и Дейвид Хаселхоф преминаха през България

Антонио Бандерас и Дейвид Хаселхоф в България

Столичани успяха да видят днес култовото рали от скъпи коли и известни личности. Антонио Бандерас и Дейвид Хаселхоф бяха сред участниците в маниакалното шоу за любителите на високи скорости. Част от софиянци успяха да вземат автограф и да си кажат няколко думи със световните знаменитости.

 

"Астън Мартин", "Ламборджини", Ферари", "Порше", Богати Войрон" са само част от автомобилите, които преминаха през нашата столица. Уникалните коли и известните им водачи спряха за малко в София и после продължиха по маршрута си за финала тази вечер. Стартът на ралито бе даден на 26 май в Лондон, а финалът му е днес 1 юни в Истанбул. Участието в ралито струва 25 000 британски лири за екипажа на всеки един автомобил. Маршрутът на маниашкото рали минава през градовете Лондон, Париж, Барселона, Монако, Загреб, Белград и накрая Истанбул.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.06.2011|17:49
Било е голямо изживяване за жителите на София и любителите на бързите коли. Както виждам от снимките, колите са много атрактивни и дори ме хвана малко яд, че не съм присъствала :( Таксата за участие на един автомобил с двама пасажери е 28 000 британски лири (41 000 евро), а за всеки следващ пасажер се плащат допълнително по 12 000 лири. В някои европейски страни (например Германия) Gumball 3000 се определя като „незаконно частно автомобилно състезание“ и по тази причина участниците биват преследвани и недопускани до основни пътни артерии, което е само допълнителен стимул и източник на адреналин за участниците.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay