Джесика Алба се определи като най-непривлекателната актриса

Джесика Алба се смята за непривлекателна

Образът в огледалото срещу красивите силуети, които виждаме всеки ден по лъскавите списания – ето това е битката на всяка средностатистическа жена. Реалният образ срещу мечтания. Оказва се обаче, че и лицата по кориците не са особено уверени в себе си и в начина, по който изглеждат. Самооценката на една от най-желаните жени в света – Джесика Алба, не е по-различна от вашата. 

 

Гърдите ми са увиснали, имам целулит и бедрата ми са наедрели. Всяка друга актриса е по-красива от мен“, споделя 29 годишната актриса и майка на красиво момиченце, в открито интервю пред списание GQ.

 

През февруари, пред списание Scarlet пък, звездата от Фантастичната четворка говори за начина, по който е израснала и как се е формирала като личност и като жена: „Мисля, че винаги съм била с ниско самочувствие и съм се чувствала неуверена заради начина, по който изглеждам. Помня как баба ми се ядосваше ако носех сутиен или къси панталони“. 

 

Неувереността на Алба може би произтича и от строгите католическите канони, в които е възпитавана, но нека да бъдем честни пред себе си дами. Ако Джесика Алба се има за непривлекатална, какво остава за нас?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay