Кейти Холмс и Том Круз бойкотират Оскарите - сърдити са

Пародия скара Ан Хатауей и семейство Круз

Том Круз и съпругата му Кейти Холмс може и да бойкотират Оскарите, защото са ядосани на тазгодишната водеща – Ан Хатауей.

 

83 церемония по раздаването на престижните статуетки се очаква да бъде най-обсипаното със звезди събитие на годината, но двойката роптае срещу Хатауей и това може да ги накара да си останат у дома в нощта на церемонията.

 

Според британското издание Daily Mail, Круз и Холмс са толкова ядосани на Хатауей, че искат да избегнат всякакви срещи с нея.

 

28-годишната Ан се появи в предаването Saturday Night Live през ноември и направи доста забавна имитация на Кейти Холмс, с мимики и цял скеч.

 

Тя говореше със задъхан тон и си взимаше дълги паузи, докато пъха косата си зад ухото – пародия на Холмс.

 

"Том и Кейти не искат да се засичат с Ан.", споделя източник, близък до сърдитата двойка.

 

"Те бяха много близки приятели с Ан и дори я заведоха на концерт на Тина Търнър през 2008 година, когато тя се раздели с приятеля си Рафаело Фолиери."

 

"Кейти се чувства предадена, защото те много ѝ помагаха в труден период, а Ан се появи по национална телевизия и се подигра с Кейти.", допълва източникът. "Дори не я предупреди, че ще го излъчват по телевизията."

 

Представител на Круз каза, че самият той не е решил дали ще присъства на Оскарите: "Рано е за потвърждение – зависи от графика на снимките."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay