Чарли Шийн надмина Обама и Лейди Гага в интернет медиите

Кой е най-обсъжданият в Мрежата?

Чарли Шийн надмина Обама и Лейди Гага в интернет медиите

Чарли Шийн определено спечели вниманието на медиите през последните няколко седмици. С уволнението му от "Двама мъже и половина", в който той се снимаше години наред и беше всенароден любимец, със скандала с наркотици, делата, които бивашата му съпруга води срещу него и му отне дори  децата, Шийн надмина по интерес  американския президент и най-обсъжданата жена в историята на музиката - Лейди Гага, пише Ройтерс.

Актьорът оглави всички интернет медийни дискусии от началото на годината. Президентът и главен анализатор на компанията, направила изследването Пол Джей Джей Пейък е използвал специален алгоритъм, за да анализира общо 20-те личности и други теми, които са сред най-интересните в различни блогове, новинарски сайтове и медии, както и в социалните мрежи Twitter и Youtube.

Проучването е обхванало периода от
1 януари до 8 март 2011 г. Оказва се, че на първо място е Чарли Шийн, следван от Лейди Гага и Барак Обама.

Но ТВ звездата се класира едва на 18-то място в 75 000 печатни и електронни медии, които са били включени в проучването. Барак Обама, френският президент Никола Саркози и сваленият египетски президент Хосни Мубарак са трите най-интересни и обсъждани личности в традиционните медии.

Въпреки това, дори след седмици на доста странно поведение, обиди към продуцентите на сериала и избухвания от страна на Чарли, потребителите на интернет медиите не могат да се наситят на новините за 45-годишния актьор.

Във вторник тази седмица към списъка с продукти, отбелязващи обществения интерес към личността на Шийн, бе прибавен и биографичен комикс от 32 страници, който се очаква да бъде издаден това лято.


Междувременно разпространителите на "Двама мъже и половина" CBS и създателите му от Warner Bros обмислят дали да продължат снимките на сериала без Чарли Шийн.

Класацията на 20-те най-интересни личности и теми в интернет социалните медии:

1 Чарли Шийн

2 iPad

3 Лейди Гага

4 Барак Обама

5 Сара Пейлин

6 Дейвид Бекъм

7 Бил Гейтс

8 Джулиан Асандж

9 Никола Саркози

10 Кейт Мидълтън

11 Хосни Мубарак

12 Муамар Кадафи

13 Бил Клинтън

14 Кралица Елизабет II

15 Силвио Берлускони

16 Дейвид Камерън

17 Ангела Меркел

18 Владимир Путин

19 Ху Дзинтао

20 Папа Бенедикт XVI

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay