С началото на пролетта, края на великденските пости и необузданите пиршества по Гергьовден настъпва дългоочакваният момент, в който се приготвят вкусни ястия от крехко агнешко, дреболийки в масло и червен пипер, дроб сарма и всякакви...
Eдно неустоимо предложение за любителите на рибата и тези, които са нетърпеливи да усетят вкуса на лятото: пълнена сьомга, приготвена по специална рецепта на сп.Меню. Наздраве!
Необходими продукти за 8 порции: 1 прясна цяла сьомга,...
Нека да е леко! Вижте какво ни предлагат кулинарните магьосници от сп. Меню за един приятен и вегетариански уикенд!Необходими продукти за 4 порции: 14 листа от зеле
1 ч. ч. киноа или ориз
1 ч. ч. сварен нахут
4 с. л....
След натоварената празнична седмица вероятно и вие сте се почувствали по-тежки с поне няколко килограма, а тялото и духът имат нужда от малко почивка...хм, след почивката. Усещате го, нали? Заедно със сп. Меню ви предлагаме да сътворите една...