Жената с най-дългата коса в света, на която дори Рапунцел би завидяла

Запознайте се с Тери и нейното дългокосо семейство

Жената с най-дългата коса в света, на която дори Рапунцел би завидяла

Всички сме спирали да посещаваме фризьор за определен период от време, защото сме искали косата ни да стане по-дълга. Повечето жени си мечтаят за дълга коса, но какво всъщност имаме предвид, когато казваме "дълга коса”? 43-годишната Тери Лин дава съвсем ново определение на това понятие, защото тази дама не е подстригвала косата си… никога! Днес дължината ѝ е цели 187 сантиметра!

Тери е майка на 5 деца и гордо носи прякора "Рапунцел” благодарение на косите си, които буквално достигат до земята. Тази жена никога не е позволяла ножици близо до косите си, нито до тези на дъщерите си. Те също следват примера на майка си и оставят косите си да растат на воля. Най-голяма ѝ дъщеря е с дължина на косата 93 см., а най-малката - с 68 см.

Жената с най-дългата коса в света, на която дори Рапунцел би завидяла

Само можем да си представим колко шампоан е нужен в дома им при всяко къпане. Тери разкрива, че дъщерите ѝ се нуждаят от помощ с миенето на косите и всяка една от тях използва по четвърт бутилка балсам за коса по време на къпане.

Майката признава, че самата тя не може да мие косата си в изправено положение, защото тя натежава страшно много от водата и се е случвало да я събаря на пода.

Тери споделя, че не желае децата ѝ да бъдат като нея и да не се подстригват никога. Те са абсолютно свободни в избора си дали да бъдат с дълга, или с по-къса коса. Това чудато семейство има общ сбор от дължината на косите, който се равнява на цели 396 сантиметра! Внимавайте много следващия път, когато си пожелавате дълга коса!

Жената с най-дългата коса в света, на която дори Рапунцел би завидяла

Вижте видеото с цялата уникална история на семейството!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

32 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay