Плетените бански на Анелия

Откъде певицата е почерпила идея за визията си?

Това лято Анелия официално стана номер едно. Наскоро се разбра, че хитът ѝ "Яко ми действаш" е най-предпочитаният от почитателите на поп-фолк жанра у нас. Що се отнася до визия обаче, певицата пак е на върха.

Анелия винаги е била "премерена" в експонирането на своя сексапил, като и досега си остава една от малкото фолк диви с естествен бюст, който не се излага на показ за щяло и нещяло.

Въпреки това, гласовитата изпълнителка бие доста свои колежки когато стане въпрос за стил и чар.

Последно Анелия изкара няколко страхотни снимки, част от промоцията на лятното ѝ видео, на които е облечена в страхотен плетен бански.

Плетените бански на Анелия

И тъй като сме сигурни, че мнозина от вас са се зачудили каква е спецификата на тази толкова секси плажна дрешка и откъде биха могли да се сдобият с такава, решихме да ѝ отделим необходимото внимание.

Всъщност, тенденцията се появи още миналата година, а мястото откъдето тръгна е Австралия. През 2011 г. австралийската дизайнерка Лиса Маре реши да експериментира и пусна цяла колекция бански костюми тип "трикини", изцяло плетени на една кука. Лиса бе решила да хване модерната тогава хипи вълна, като възроди една от най-хитовите дрехи на 70-те години.

Разровите ли се из старите снимки ще видите редица кино и модни икони, пременени в тази изключително секси дрешка, която май е доста по-подходяща за топ, отколкото за бански, имайки предвид колко трудно съхне преждата.

Но, да не се отплесваме, миналата година марката Lisa Maree направи истински хит и превърна своята хрумка в световна тенденция, която изглежда е достигнала и до нашата Анелия. Е, с година по-късно, но хубавите решения нямат срок на годност.

Как може да се сдобиете с подобен модел? Единият вариант е да си поръчате онлайн, което е доста скъпо и рисково, заради невъзможността да го пробвате.

Втората опция е да се разровите в интернет и да издирите плетачки, които предлагат своите услуги. Всяка веща в занаята баба ще ви направи съвършена реплика.

356 77
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 06.08.2012|22:33
Определено Анелия не е с естествен бюст !!! Нека грешката да се поправи.. :)
6
Не е посочен 06.08.2012|22:16
Искам само да поправя редакторите на тази статия- Анелия не е с естесвен бюст.Имала съм ,,честа" да го видя и мога да ви гарантирам на 1000 % , че има силикон в гърдите.Лека вечер.
5
Не е посочен 25.07.2012|22:35
а ти не крадеш от дизайнери,бъкаш от свои модели,пфу да ви се не види злобата
4
Не е посочен 24.07.2012|18:34
тези плетени бански не ми се виждат много практични. Едва ли съхнат толкова бързо колкото обикновените.
3
Не е посочен 24.07.2012|09:11
не знам за Анелия,но аз няма да откажа един такъв банска,така за разнообразие!
2
Не е посочен 23.07.2012|14:20
Анелия си сложи силиконов бюст преди повече от година и не един път го е признавала в интервюта.
1
Не е посочен 23.07.2012|14:18
то все ще има откъде да открадне , като всяка поп-фолк певица , лишена от оригиналност :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay