Електриковата рокля на Преслава

Певицата се появи с нетипично дълга рокля

Напоследък снимките на разголените популярни родни дами ни заливат отвсякъде. Коя се снимала по монокини на плажа, коя "запечатала" сама себе си по изрязан бански. Сякаш всички чакат лятото само и единствено, за да могат да го използват като повод да се разсъблекат и да покажат колко са секси.

Преслава обаче реши да постъпи по друг начин. Вчера изпълнителката се появи на свое участие в столично заведение в доста премерен тоалет.

Тя бе заложила на жълта рокля с гол гръб и макар дължината да скриваше дори глезените ѝ, изпълнителката изглеждаше доста секси. Цветът също бе пресметнат добре и отлично подчертаваше шоколадовия ѝ загар.

"Лудата дойде", "Пия за тебе", "От мен питието" и "Като за финал" бяха само част от поздравите към гостите на клуба, сред които се откроиха и колежки на Преслава. Друга поп-фолк певица - Емануела - бе в приятелска компания. По-късно към нея се присъединиха станалите популярни от шоуто Big Brother тризначки - Вяра, Надежда и Любов.

Преслава поздрави и младата певица Анна, която се забавляваше с приятелка. Кавалерите пък се отчетоха няколко пъти с букети с червени рози. Вижте всички снимки от събитието тук.

25 5
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 20.07.2012|14:38
Това лято жълтото направо е бум...
3
Не е посочен 20.07.2012|14:25
Еми сега това е модерно и затова е с такава рокля.
2
Не е посочен 20.07.2012|13:44
Хубава е роклята като кройка, но този цвят ми идва в повече. Нищо, че сега забелязвам всички да се носят все в електриково
1
Не е посочен 20.07.2012|13:27
много приятно съм изненадана от избора на Преслава,обикновено тоалетите им са ужасни,но този път е много премерен и свеж,а също толкова елегантен и красив!изглежда повече от добре в тази рокля
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay