Хайди Клум и очарователната ѝ 19-годишна дъщеря

Дуото майка-дъщеря се появи в нова кампания за марка бельо, демонстрирайки поразителната си прилика и неоспорима уравновесеност. Въпреки че фотосесията предизвика смесени реакции, не може да се отрече, че Хайди и Лени са невероятна двойка, която излъчва увереност, а Хайди старее като хубаво вино.

Лени изглежда като мини-аз на Хайди

В последната им фотосесия за бельо Intimissimi, 49-годишният супермодел изглежда тонизирана и страхотна. Трудно е да не забележите удивителната прилика между нея и 19-годишната ѝ дъщеря Лени. Майката и дъщерята позираха заедно в серия от завладяващи снимки, подчертаващи техните прилики. Ясно е, че Лени е наследила зашеметяващия външен вид на майка си.

Това не е първата съвместна моделска проява на дуото

Хайди и Лени преди това са работили заедно по множество проекти. Лени дебютира на корицата на Vogue Германия заедно с майка си само на 16 години, отбелязвайки важен момент в кариерата си. Оттогава Лени продължава да трупа опит като модел, а майка ѝ е там на всяка стъпка, за да предлага насоки и подкрепа.

Миналата година те също бяха част от кампанията на марката за бельо, което предизвика противоречиви реакции. Лени обаче разкри, че избягва да чете коментари онлайн. "Като цяло съм доволна от кампанията и имах страхотен ден с майка ми. Мисля, че снимките се получиха страхотни и си прекарахме невероятно.”

Хайди е "много горда" с дъщеря си

В интервю Хайди избухна за постиженията на дъщеря си, като каза: "Много се гордея с дъщеря си." Подкрепата на Хайди за стремежите на дъщеря ѝ е доказателство за тяхната близка връзка и връзка като майка и дъщеря и колеги модели.

Лени говори за това, че е "непо бейби"

Като дъщеря на един от най-успешните супермодели в историята, Лени не е непозната за натиска и очакванията да бъде "непо бейби" – термин, използван за описване на модели от известни семейства.

Лени обаче казва, че се е научила да прегръща уникалния си произход и да го използва като източник на вдъхновение, а не като пречка. "Получих помощ да започна и знам, че хората биха мечтали да започнат с това, което имах. Толкова съм благодарна, че успях да взема това, което ми беше дадено от майка ми."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay