Модерен дом с eMAG Black Friday

Модерен дом с eMAG Black Friday

Само ако можеше магически дома ни да се самопочиства и да се превръща в едно уютно място, където храната се приготвя сама и е безумно вкусна… Размечтахме се! Е, няма да можем все още да сбъднем тази мечта, но ще ви предложим нещо също толкова добро, а именно дългоочаквания Black Friday на eMAG. Той започва на 17 ноември сутринта, след 7 часа!

Сега е времето да напазаруваме всички тези неща, които ще улеснят пребиваването в кухнята и ще помогнат на трапезата ни винаги да има нещо вкусно, а дома ни винаги да бъде изрядно чист! Е, почти винаги, нека не бъдем перфекционисти!

Да започнем с най-приятното – някой друг да чисти вместо нас! 

Модерен дом с eMAG Black Friday

С помощта на робота прахосмукачка Roborock Q7Max Q7M02-00 домът ви ще заблести, а вие през това време може да си налеете една чаша вино и да се насладите на любимата си книга или предаване. Ах, скъпоценно време за мен!

Гответе здравословно, без неприятни миризми 

Модерен дом с eMAG Black Friday

Всички обожаваме лятото на 40 градуса да пържим тиквички на терасата за любимия ни мъж, но сега има как някой друг да свърши и тази работа вместо нас! С фритюрника с горещ въздух TEFAL UltraFryDigital EY111B15 можете лесно и бързо да приготвяте вкусни и здравословни рецепти, използвайки минимално количество мазнина благодарение на 8-те предварително зададени програми, които не изискват предварително загряване. Фритюрникът има достатъчно голям капацитет за цялото семейство и предлага усъвършенствани функции за лесно използване всеки ден.

Гладене за секунди

Модерен дом с eMAG Black Friday

 С парогенератор Philips HI5922/30 няма нужда да хабите излишно време да обръщаме дрехите и от двете страни и да прекарваме часове в гладене. За секунди успява да приведе дрехите в идеален вид и да се отърве от всички тези нежелани гънки.

Запазете свежестта на плодовете и зеленчуците 

Времето за приготвяне на зимнина дойде и толкова ни се иска да запазим свежестта на чушките и всички тези хубави плодове и зеленчуци, които внимателно подбрахме от пазара. Хладилникът с фризер Beko RCSA406K40WRN ще ни позволи да съхраним всичко за дълго време.

Малките промени, които имат значение

Модерен дом с eMAG Black Friday

Ние жените обичаме да променяме по нещо у дома, за да може той да стане още по-уютен, а и нека си признаем - понякога и просто, за да сменим нещо…

Спален комплект Kring ще внесе нужното разнообразие и ще придаде нов облик на вашата спалня.

Щипка свежест!

Представете си онова приятно усещане, когато си легнете в току-що изпраните чаршафи! За да запазите това свежо ухание през цялата седмица, използвайте капсули за пране ArielAllinOne PODS. Ваш верен помощник в грижата за идеално изпрани дрехи пък е пералнята Heinner HWM-VT1714CHD++.

Насладете се на зимата без страх от студа!

Всички знаем, че с идването на зимния сезон температурите се понижават, а с тях пък се покачват цените на сметките за отопление. Време е още веднъж да се възползваме рационално от добрите оферти на eMAG Black Friday и да се сдобием с инверторен климатик Tesla TT34TP21-1232IAW. Той ще ни помогне в борбата с високите сметки, както и с минусовите температури!

Необичайни оферти

Както обикновено, по време на eMAG Black Friday ще има голямо разнообразие от необичайни оферти, които се предлагат ексклузивно по време на кампанията от търговци на Marketplace платформата. Сред тях тази година са оферти за разкрасителни процедури за лице и тяло с до 40% отстъпка, монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка, оферти за различни работилници, уроци по фотография, рисуване с вино, почивки в България в топ хотели, както и много други интересни предложения.

Добре е да знаем, че бройките на селектираните за кампанията оферти са ограничени и могат да се изчерпят бързо поради големия интерес. Миналата година например, само за 1 минута в началото са били поръчани 2 282 броя продукта.

Модерен дом с eMAG Black Friday

Затова от платформата дават полезни съвети как да увеличим шанса си да се сдобием с желаните стоки на 17 ноември:

Модерен дом с eMAG Black Friday

Наръчник за eMAG Black Friday 2023

- Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за да разберете кога започва Black Friday 2023.

- Запазете предварително любимото си място за доставка, за да можете удобно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, освен доставка до адрес, ще бъдат на разположение над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.

- Запазете вашата карта в акаунта си, за да правите поръчки сигурно и удобно.

- Подгответе предварително списък с любими продукти, за да ги добавите лесно и удобно в кошницата.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay