Реалистичен и модерен поглед върху престъпния свят в "Под прикритие"

Престъпната реалност в една българска продукция

Реалистичен и модерен поглед върху престъпния свят в "Под прикритие"

Фактите говорят - най-сетне българското кино стартира своето стремглаво развитие, а качествени филми започнаха да се снимат все по-често. Криминалната драма "Под прикритие" завладява телевизионния екран от 17 април по БНТ, като всяка неделя ще бъде излъчван по един сериен епизод.

 

Сезонът включва 12 едночасови серии, в които ще се раздава правосъдие из българските улици, а главни виновници за това са продуцентското трио от SIA ("Мисия Лондон”, "Стъклен дом”) Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков.

 

В първата си голяма телевизионна роля влиза Ивайло Захариев, а ние ще го видим като Мартин - агент, който се внедрява под прикритие в групировката на най-опасния мафиотски бос в страната.

 

За пръв път в родна продукция ще видим един от най-известните български актьори в Холивуд - Станислав Яневски. Освен познатите ни вече Владо Пенев, Захари Бахаров, Деян Донков, Ивайло Христов и Мариан Вълев, в сериала участват и неизвестни млади таланти. Това са Ирена Милянкова (Съни) и Александър Сано (Среброто). Със специално участие на Христо Мутафчиев.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 27.10.2011|15:53
Това е любимият ми бг сериал. Досега фаворит ми беше "Стъклен дом", но като започнах да следя "Под прикритие" забравих за всички, които до преди гледах, в това число и американските от типа на "24" и "Поглед в бъдещето". Адмирации за продуцентите и актьрите. Чудесна продукция. Най-добрата до момента, бих казала.
1
Не е посочен 18.04.2011|10:50
Много добър сериал. Гледах първата му серия снощи и съм очарована. Не съм вярвала, че скоро ще гледаме такъв тип сериал в България. Много се радвам, че са успели да го направят и нямам търпение да гледам следващата серия.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay