Софи Търнър бе забелязана в прегръдките на британски аристократ в Париж

27-годишната Софи Търнър бе заснета да споделя интимни моменти с  Перегрин "Пери" Джон Дикинсън Пиърсън  – наследник на кралските особи от Съсекс – през уикенда.

На снимки, разпространени от Page Six, се вижда как актрисата от "Игра на тронове" и 29-годишният мъж се целуват навън в Париж.

По облеклото изглежда, че Търнър се опитва да остане инкогнито в дълго черно палто, червена бейзболна шапка и тъмни слънчеви очила. Междувременно Пиърсън, чието семейство според сведенията притежава над 270 милиона долара, се бе дегизирал със сиви дънки, черно яке и кафяв шал.

Очевидец на UK Sun твърди, че е забелязал  двойката на жп гара Gare du Nord да си разменят сладки приказки.

"Те пристигнаха заедно на гарата. Изглеждаше, че и двамата са дошли с Eurostar от Лондон", твърди шпионинът. След това той свали шапката си и се наведе, за да я целуне силно. След целувката двамата се разделиха.”

Въпреки че двамата напускат гарата със собствените си коли с шофьори, те се събират по-късно същата вечер на градския Стад дьо Франс за Световната купа по ръгби, където Търнър излезе на терена, за да връчи трофея.

Макар че не е ясно от колко време Търнър и Пиърсън се познават, актрисата е един от неговите над 1000 последователи в Instagram.  Новината за техния зараждащ се романс идва по-малко от два месеца след като Пиърсън се раздели с кръщелницата на крал Чарлз III, принцеса Мария-Олимпия от Гърция и Дания.

Софи Търнър  и Джо Джонас се разделиха след четири години брак през септември. Въпреки първоначалното напрежение между двамата, бившите в крайна сметка  се съгласиха на временно споразумение относно попечителството над двете им дъщери: Уила, 3, и  1-годишната Делфин.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay