Тейлър Суифт и футболистът Травис Келс се срещнаха тайно в Канзас Сити за рождения му ден

Тейлър Суифт прекарала уикенда с ръгбиста Травис Келс за рождения му ден, потвърждава Page Six.

Певицата пристигнала в Канзас Сити, Мисури, от Нешвил, Тенеси, в петък, за да посети звездата от NFL ден след 34-ия му рожден ден.

Те избрали "прохладна нощ", преди Суифт да се завърне у дома преди мача срещу Минесота Викингс в неделя, според US Weekly. Носителката на "Грами" не присъствала на стадион "Ю Ес Банк" в Минеаполис, след като аплодирала новия си приятел на двата му предишни мача.

Келс е убеден, че зараждащият се романс с певицата му е донесъл късмет.

"Той се шегува, че тя е неговият талисман за късмет", каза източник пред The ​​Messenger.

Отсъствието на Суифт от купона за рождения ден на Келс беше изненада за някои фенове, които следят бурната връзка на двойката през последните седмици.

Футболистът беше сниман в четвъртък да се наслаждава на тиха вечеря с няколко приятели в стекхаус в Канзас Сити. Но въпреки че спортистът и 33-годишната певица били далеч един от друг, то той все още мислел за нея по време на пресконференцията му след тренировката на следващия ден.

Когато го попитали за връзката му с хитмейкъра, Келс казал пред репортери: "Чувствам се сякаш бях на върха на щастието след Супербоул и точно сега съм още по-щастлив."

Той също така признал, че се опитва да се справи с вниманието от страна на медиите и папараците.

"Имате много хора, на които им пука за Тейлър и има защо,” казал той. "Просто трябва да продължиш да живееш, да учиш и да се наслаждаваш на моментите."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay