Последно сбогом с Ейми

Погребението на талантливата певица ще бъде в тесен семеен кръг

Британската певица Ейми Уайнхаус, която бе намерена мъртва в дома си в Лондон в събота, ще бъде погребана днес в тесен семеен кръг. 


На погребението на талантливата изпълнителка ще присъстват само майка й Джанис и баща й Мич, по-големият й брат Алекс и гаджето й Рег Травис. 

Родителите на Ейми Уайнхаус все още са истински шокирани от смъртта й. Според тях в последно време тя се е чувствала и изглеждала много добре и те вярвали, че е сложила край на проблемите си с наркотиците и алкохола. 

Многобройните фенове на 27-годишната звезда вчера се тълпяха пред дома й, за да оставят там цветя, свещи, картички, рисунки, знамена, чаши за вино и дори цигари и бутилки водка. 

"Не можем да опишем колко много значи това за нас. Чувстваме се напълно опустошени и безмълвни, но ви благодарим от сърце, че сте дошли тук”, обърнаха се към феновете на дъщеря си Джанис и Мич Уайнхаус. 

Според еврейската традиция тя трябва да бъде погребана възможно най-бързо. Представителят на семейството не посочи мястото и часа на погребението. Дома на родителите й е в Саутгейт, северно от Лондон. 

 

Резултатите от аутопсията на изпълнителката все още не са достатъчно категорични. По думите на съдебните лекари става ясно, че ще бъдат извършени допълнителни тестове, за да може да се установи точната причина за смъртта. Това обаче ще отнеме около месец.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.07.2011|14:34
Тази сутрин чух по новините, че след аутопсията е станало ясно от какво е умряла и това е водка. Наркотиците изобщо не били причина за смъртта ѝ, но аз лично малко се съмнявам. Тя си имаше проблеми и с двата вида упойващи вещества, но вече няма особено значение. Нека почива в мир!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay