5 прически за дами със сърцевидно лице

Сърцевидната форма на лицето се характеризира с широко чело и по-тесен брадичка, подобен на формата на сърце. За този тип лице са подходящи прически, които балансират пропорциите и създават хармония във визията. Ето някои прически, които обикновено са подходящи за сърцевидно лице:

Странично каре

Карето със странично разпределение е отличен избор, тъй като той обхваща страничната част на лицето и създава баланс с по-широкото чело.

Обемни вълни или къдрици

Вълните или къдриците добавят обем към средната и долната част на лицето, което помага да се компенсира по-широкото чело.

Френски плитки


Страничният чупинг или френската плитка, когато са изработени странично, могат да създадат ефект на по-широка горна част на лицето и да балансират формата на сърце.

Прически с обем в областта на брадичката

Прическите с обем в областта на брадичката също са добър избор, тъй като те добавят обем в долната част на лицето и балансират профила на сърцевидното лице.

Високи опашки

Високите опашки могат да създадат визуален акцент в горната част на лицето, като същевременно оставят челото открито.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Ева ronalda 22.01.2024|10:33
Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук==--- https://use.my/zf32
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay