Черешовата коса се завръща!

Тенденциите в прическите непрекъснато се завръщат. Идеалният пример е черешовата коса. Редица знаменитости вече са променили прическите си, така че да отговарят на новия тренд, така че защо да не го направите и вие?

Независимо дали имате топъл цвят на кожата или студен, цветът ще ви стои страхотно. Ако сте готови да промените нещата и да разкриете по-дръзката си страна, черешовият цвят е визията, която ще искате да пресъздадете веднага.

Това не е само тенденция в социалните мрежи – наситеният червен нюанс се оказва и върху главите на някои от най-обсъжданите звезди в Холивуд, от Дуа Липа до Зендая и това е само върхът на айсберга. Предимството на нюанса е неговата универсалност, тъй като може да допълни както топлите, така и студените тонове на кожата. Черешовочервената коса може бързо да се превърне в основния ви цвят през цялата година, независимо дали избирате по-топъл вариант на тенденцията през зимата или по-ярък нюанс през лятото.

Как да поддържате черешово-червен цвят на косата у дома

Най-важният аспект на черешовочервената коса е нейната жизненост, което означава, че цветът "изисква редовна поддръжка, за да запази наситеността си непокътната. Тъй като червените са склонни да избледняват по-бързо, е необходима солидна рутинна грижа. Когато миете косата си, трябва да включите шампоани, направени за боядисана коса и без сулфати.

Ето ви и малко вдъхновение:


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay